"Kad se upozna i odabere svoje zvanje,

tada preostaje samo jedno: 

biti vjeran do kraja."

                                                                                                                                        o. Teodozije Florentini

CD PRONAĐI SEBE

prondji s KarmelamU nakladi Radio Đakova, objavljena su dva CD pod nazivom “Pronađi sebe”, a riječ je o četrdesetak malih meditacija sestre Karmele Dominković.

Izbor je to iz meditacija koje se objavljuju u programu Radio Đakova, a koje su naišle na pozitivan odjek kod slušatelja, pojašnjava direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.
“Osim onih osnovnih radijskih, odnosno svjetovnih tema, naš radio uvijek daje prostora i duhovnim sadržajima, bilo kroz kratke poruke koje imaju namjeru potaknuti i posvijestiti slušatelju one osnovne ljudske vrijednosti ili kroz specijalizirane radijske emisije kao što su “Efata” i “Dolina blagoslova”, zatim kroz prijenose svetih misa i organizacijom duhovnih koncerata ili pak prigodnim radijskim programom, emitiranjem primjerene duhovne glazbe i sadržaja uoči određenih blagdana. Tako već godinama traje naša uspješna suradnja sa sestrama svetog Križa, kao i svećenicima i bogoslovima naše Nadbiskupije, a sve to samo zato što to traži većina naših slušatelja”, obrazlaže direktorica Adrić.
“Dva objavljena CD-a s meditacijama mali su znak velike zahvalnosti za 16-godišnje sudjelovanje mnogih dobročinitelja trajno otvorene humanitarne akcije Terezijina kruga “Među nama – siromah siromahu” uz dugogodišnju podršku i plodnu suradnju Radio Đakova”, ističe sestra Karmela
Likovno oblikovanje CD potpisuje Marija Adrić Soldo, a moći će se kupiti na koncertu duhovne glazbe u nedjelju.

Prihod od prodaje CD-a ide u humanitarne svrhe, odnosno za akciju “Među nama – siromah siromahu”.

VEZANI ČLANAK

Facebook likebox