"Kad se upozna i odabere svoje zvanje,

tada preostaje samo jedno: 

biti vjeran do kraja."

                                                                                                                                        o. Teodozije Florentini

ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU

ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU ZAVRŠNI PROGRAM VRTIĆA “TEO” U STAROM BARU

U ponedjeljak, 27.06. 2016. naše sestre: s. Irena Pitaqi, ravnateljica vrtića, s. Teuta Augustini i s. Elfrida Abazi, odgojiteljice, u vrtiću "TEO" u Starom Baru, imale su završni program s djecom i otpratile u školu devetu generaciju predškolaca, njih jedanaest.

Budući da Crna Gora slavi ove godine 10. obljetnicu neovisnosti i 1000. godinu državnosti, sestre su pozvale na završnu svečanost gradonačelnika Bara, gosp. Zorana Srzentica, kojemu su simbolično predale zastavu Crne Gore, te na dar nešto od ručnoga rada djece i teta iz vrtića.

Svečanosti su nazočili i barski nadbiskupi: mons. Zef Gashi, nadbiskup u miru i mons. Rroku Gjonlleshaj. Monsinjoru Gashi-u sestre su zahvalile za dosadašnju brigu i ljubav za njih i za djecu Ustanove koju vode i uručili mu poklon - sat sa logom vrtića Teo.

Novom nadbiskupu, Rroku Gjonlleshaj, poželjele su dobrodošlicu i preporučile se njegovim molitvama, poklonivši i njemu sat sa logom vrtića. 

Program je započeo Crnogorskom himnom koju su djeca otpjevala uz prikladne geste, a zatim je uslijedila skladba "Domovino moja mila", koju je skladala sr. Irena Pitaqi, ravnateljica vrtića.

Djeca su za ovu prigodu bila obučena u duhu crnogorske zastave, u crveno žute haljinice s leptir mašnama, a sestre su ih dale šivati za ovu prigodu prema vlastitom nacrtu.

Nakon bogatog programa predškolci su za oproštaj dobili poklon knjigu sa slikama iz vtića, koju je dizajnirala jedna mama kao i kamenčić na kojem su tete i mame naslikale logo vrtića.

Roditelji predškolaca zahvalili su zatim sestrama - teta časnama - za sav trud, požrtvovnost i ljubav prema njihovoj djeci, i poklonili vrtiću malu mikroliniju kao uspomenu na njih.

Radosno druženje u društvu djece, roditelja i ostalih uzvanika, nastavilo na terasi vrtića.  s. T. A. 

Facebook likebox