"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

SVI SMO MI RANJENI

SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI SVI SMO MI RANJENI

bila je tema  mjesečnog susreta duhovnog odmora i obnove „Mir u Bogu“, u subotu, 15. listopada 2016. u organizaciji Doma duhovne pomoći. Susret je započeo molitvom i zahvalom s. M. Jacinte Mandura sudionicima za njihove molitve za njezino ozdravljenje. O zadanoj temi govorila je vrlo nadahnuto Katarina Ralbovsky, dugogodišnja djelatnica u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu. Govoreći iz iskustva približila je sudionicima putove nutarnjeg ozdravljenja i prikazala i na zorni način kako čovjekova vrijednost leži u njegovim dubinama, gdje Bog prebiva u nama. Katarina je zatim animirala euharistijsko klanjanje u kojem su sudionici mogli donijeti pred živog Boga sve ono što su u ovom susretu otkrili u sebi i u svom životu. Klanjanje je glazbeno pratila s. Kristijana Kolić s kandidaticama.  Za ispovijed je bio na raspolaganju neumorni vlč. Vinko Zec, a u organizaciji susreta dale su svoj nezaobilazni dio s. Marija Klara Klarić sa svojim suradnicama.  

Na susretu je sudjelovalo oko 100 sudionika od kojih su najvećim dijelom, već tradicionalno, došli sudionici iz Vinkovaca pod vodstvom s. Ružice Mlikota.

s. Rastislava Ralbovsky

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox