"Križa se ne bojim, želim samo dovršiti trku

i da milost ne napusti moju slabost."
                                                                                                                                                                 o. Teodozije Florentini

SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

U organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje  „SUNCE“ održano je u nedjelju, 06. studenoga 2016., u  Zagrebu 4. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju pod motom „MOJE PRAVO NA IGRU I SPORT“. Natjecalo se oko četrdesetak djece.  

Na natjecanju je sudjelovalo i dvoje djece sa DOWNOVIM SINDROMOM iz terapijske radionice  sv. Josipa pri samostanu u Đakovu. Pod vodstvom animatorice s. Marije Klare Klarić, natjecali su se: Nikolina Žalac u kategoriji od 8 – 12 godina u tri discipline i osvojila dvije medalje i Dino Bukvić u kategoriji od 12 – 16 godina u četiri discipline i osvojio četiri medalje. Svako dijete koje je sudjelovalo u sportskom natjecanju dobilo je medalju za najboljeg sportaša. Organizatori su se potrudili i predvidjeli sve potrebno za natjecanje: svako dijete je imalo osobnog asistenta - volontera, i bila je osigurana hrana i piće. Natjecatelji su uz medalju dobili i prikladne paketiće.

U dvorani je vladalo pozitivno sportsko ozračje.  Zahvaljujemo Bogu i dobrim ljudima i organizatorima koji su ovim natjecanjem priuštili neopisivu radost djeci, roditeljima i svima prisutnima u dvorani. s. M.K.

Facebook likebox