"Na zemlji imamo samo jednu zadaću -

Ispuniti Volju Božju!"
                                                                                                                                         o, Teodozije Florentini

DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA

DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU ZA DJEVOJKE 8. RAZREDA

Od 3.-4.12.2016, u našoj kući Betanija, održana je duhovna obnova za djevojke osmih razreda koje su došle iz Valpova, Belišća, Semeljaca, Koritne, Sibinja, Vrbanje, Ivankova i Đakova, a vodile su je s. Gita Klobučar i s. Gabrijela Tea Damjanović.

Duhovna obnova je bila u duhu pripreme za  blagdan Božića kada su djevojke kroz predavanja, radionice, sakramente i molitvu razmišljale o vlastitom vjerskom putu i odnosu s Bogom i bližnjima. Ovom prigodom čule su i o povijesti naše Kongregacije te imale priliku obići i naš samostan, a vrijeme igre i druženja animirale su djevojke iz Frame Đakova. s.G.T.

Facebook likebox