"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU»

MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU» MJESEČNI SUSRET «MIR U BOGU»

SAKRAMENTI KAO SREDSTVA DUHOVNO-DUŠEVNOG ZDRAVLJA, bila je tema mjesečnog susreta "Mir u Bogu“ u organizaciji Doma duhovne pomoći, u subotu, 11. veljače 2017. Tema je bila posve u skladu s Danom bolesnika, koji se slavi na blagdan Gospo Lurdske. Nakon teološkog prikaza sakramenata,  Katarina Ralbovsky, dugogodišnja djelatnica Centra za duhovnu pomoć u Zagrebu, govorila je iz iskustva ukazujući na veliku vrijednost svakog sakramenta u čovjekovu duhovnom i duševnom zdravlju. Kroz to vrijeme bila je prigoda za sakramenat Pomirenja. Vrhunac susreta bila je sv. Misa koju je predvodio vlč. Vinko Zec, a nakon toga klanjanje, što je svojim pjevanjem obogatio župski zbor iz St. Mikanovaca pod vodstvom s. Natanaele Palić.

Susretu je nazočilo oko 130 sudionika, uglavnom iz Vinkovaca, koje revno dovodi s. Ružica Mlikota. U organizaciji susreta nemjerljiv dio dala je s. Marija Klara Klarić sa svojim volonterima. s. R.R.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox