"Na zemlji imamo samo jednu zadaću -

Ispuniti Volju Božju!"
                                                                                                                                         o, Teodozije Florentini

KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI

KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA U BETANIJI

Pedeset srednjoškolaca, studenata i radničke mladeži, pristiglih iz Vinkovaca, Komletinaca, Privlake, Cerne, Jarmine, Ivankova, Gundinava, Slavonskog Kobaša, Valpova, Vođinaca, Novih Mikanovaca, Nove Gradiške, Slavonskog Broda, Gašinaca i Đakova, započeli su trodnevnu duhovnu obnovu 10. ožujka 2017. u kući Betanija, u Đakovu. 

Tema duhovne obnove bila je " U korizmi otkrijmo Isusa-razlog naše radosti"  a vodile su je s. Gita Klobučar, s. Vesna Stojanović, s. Rafaela Jozić i s. Gabrijela Tea Damjanović. 

Temu duhovne obnove mladi su produbljivali kroz zajednička razmatranja, osobnu molitvu u tišini, klanjanje i dijeljenje vlastitih iskustava.

U subotu navečer sudjelovali su na župskoj misi u katedrali koju su animirali čitanjem, pjevanjem i sviranjem, a u nedjelju okrunili su duhovnu obnovu s euharistijskim slavljem u Betaniji koje je predvodio vlč. Krešimir Bulat. s. G.T.

Facebook likebox