"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA

DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA DUGINE IGRE – ZA OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA

U organizaciji Udruge „Duga“ općine Semeljci održane su 8. Dugine igre za osobe s posebnim potrebama, na kojima su uz domaće članove Udruge Duga sudjelovali također članovi naše Terapijske radionice sv. Josipa, Zajednice Tratinčice M. M. Terezije, Udruge „Neven“ iz Đakova i članovi Zajednice Vjera i Svjetlo iz Ivankova.

Igre su prilagođene osobama s invaliditetom i odišu radošću jer se svakom sudioniku omogućava da pobijedi. Na kraju svi dobivaju zahvalnice za sudjelovanje. Natjecanje je održano 4. svibnja 2017. u sportskoj dvorani u Semeljcima. Udruga Duga priredila je i ovaj puta za sve natjecatelje obilnu večeru i zabavni program.  s. R.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox