"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

NAGRADA ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“

NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“ NAGRADA  ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU „ ZELENO SRCE ĐAKOVA“

U sklopu programa Đakovačkih vezova bio je raspisan natječaj za prijavu najljepše okućnice. Kuća Betanija, u kojoj s. Marija Klara radi s osobama s invaliditetom, ima veliko dvorište kojega već par godina uređuju u sklopu radne terapije. Talenti, ljubav i radost se mogu čitati u svakom kutu dvorišta. Na poticaj mnogih oni su se ove godine prijavili u Turističku zajednicu grada Đakova. Komisija je uvažila prijavu iako nije spadala u kategoriju privatne okućnice za „Zeleno srce Đakova“, i dodijelila „Terapijskoj radionici sv. Josipa“ nagradu VELIKO ZELENO SRCE ĐAKOVA. Sponzor nagrade u iznosu 1000.00 kn bio je Radio Đakovo.

Nagrada Radionici uručena je u sklopu programa Đakovačkih vezova, u subotu navečer 8. srpnja 2017., u Strossmayerovom parku. Primili su je osobe s invaliditetom, roditelji djece, prijatelji i s. Marija Klara, voditeljica radionice.

Na redovno druženje i proslavu njihove nagrade, nekoliko dana kasnije, pridružili su im se dragi gosti i ugodno ih iznenadili: bila je to kompletna komisija koja je ocjenjivala prijavljene okućnice. Donijeli su im tortu ukrašenu velikim zelenim srcem s više malih razigranih srdaca uokolo. To je djeci donijelo veliku radost.

„Zahvalni smo Bogu, sv. Josipu, našim sugrađanima i prijateljima koji su prepoznali trud, ljubav i kreativnost tih malenih i iskrenih duša“, rekla je s. Marija Klara, voditeljica radionice. S.M.K 

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox