"Molitva, tj. susret s Bogom,

ljudima je tako potrebna kao disanje."

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE

POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE POSJET S. MARIJE, GENERALNE POGLAVARICE

U Jubilarnoj godini 2017-2018, u kolovozu od 22.- 25. 2017. posjetila je našu Provinciju s. Marija Brizar, generalna poglavarica naše Družbe u Ingenbohlu.

Nakon godišnjeg odmora u našoj kući na Portu, na otoku Krku, gdje je proboravila sa sestrama, došla je u Đakovo, u provincijalnu kuću te posjetila zajednice sestara i kandidatice, i sa svima se susrela. Zaželjela nam je da Jubilej provincije, tj. 150. obljetnica dolaska sestara u Hrvatsku bude prilika da se, osim programa koji će obilježiti ovu godinu, duhovno ojačamo i otvorimo za nove izazove u Crkvi i društvu koji trebaju naše svjedočanstvo života i naše zauzeto djelovanje.

U petak 25.8. otputovala je za Zagreb, u pratnji s. M. Amalije Kupčerić, provincijalne poglavarice, gdje je na Vrhovcu, u Zagrebu, posjetila sestre koje tamo žive i djeluju.

s. F.T.

Facebook likebox