"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA

STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI DOBROGA PASTIRA

U subotu 9. prosinca 2017. održan je stručni skup za odgojiteljice u vjeri Kateheze Dobroga Pastira u Dječjem vrtiću Sunčev sjaj-Nazaret, stručno-razvojnom centru u Đakovu.

Prvo predavanje Došašće – vrijeme priprave i iščekivanja Božića, te prikaz Proroštvo o Svjetlu održao je Marko Kapular, dipl. teolog i odgojitelj u vjeri Dobroga Pastira. Drugo predavanje na temu Uvođenje predškolske djece u otajstvo utjelovljenja održala je s. Jelica Đuzel, dipl. kateheta specijalist.

Svoje bogato iskustvo rada s djecom u području vjerskog odgoja podijelila je s prisutnima s. Mirjana Nikolić, Sestra Srca Isusova iz Rijeke.

Tri kateheze Proroštvo o Imenima, Marijin pohod Elizabeti i Bijeg u Egipat održale su odgojiteljice u vjeri Dobroga Pastira: Katarina Jurčević, Saša Rich i Ljubica Škrlec. s.J.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Facebook likebox