"Tko hoće učiniti nešto izvanredno,

ne smije misliti da je to nemoguće.

                                                                                                                                                                  o. Teodozije

BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA

BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA BOŽIĆNO ČESTITANJE DJELATNICIMA

U petak, 22. prosinca 2017.  samostanska zajednica Milosrdnih sestara sv. Križa upriličila je božićno čestitanje svojim djelatnicima.

U samostanskoj crkvi Presvetoga Srca Isusova, koja je ovih dana ukrašena obnovljenim pokrajnjim oltarima, vlč. Davor Vuković, vicerektor samostanske crkve uveo je prisutne u Otajstvo Božića prigodnim nagovorom: Otajstvo Božića i obitelj. Poticajnim mislima da je Otajstvo Božića u srcu čovjeka a time i u srcu obitelji potaknuo je nazočne na njegovanje međusobnog poštivanja, dobrohotnosti, ljubavi i suživota, što su evanđeoske vrijednosti koje trajno ostaju.

Podom su sestre pozvale djelatnike na zajedničko druženje i međusobno čestitanje.

Provincijalna poglavarica, s. M. Amalija Kupčerić, čestitala je svima u ime samostanske zajednice u Đakovu i poželjela mir i blagoslov u daljnjem životu i radu.

Nakon druženja uz kavu i božićne kolače, djelatnicima su uručeni prigodni božićni darovi.

S.F.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3