"S Bogom i za Boga može se Mnogo!"

                                                                                                                                         bl. majka Marija Terezija Scherer

MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018.

MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 21. travnja 2018.

„USKRSLI ISUS OSLOBAĐA NAS STRAHA, ŽALOSTI…“ bila je tema mjesečnog susreta duhovnog odmora i obnove u organizaciji Doma duhovne pomoći u Đakovu, u subotu, 21. travnja 2018.

Susret je započeo Klanjanjem koje je animirala Katarina Ralbovsky, a sviranjem i pjesmom pratile su ga redovničke pripravnice. Zatim je Katarina obradila zadanu temu, polazeći od biblijskih izvještaja o susretima uskrslog Isusa s njegovim učenicima, što je onda povezala s praktičnim životnim situacijama u borbi sa strahovima, žalošću i nemirima.

Sudionice su imale prigodu uživati u lijepo uređenom okolišu u samostanskoj kući „Betanija“ uz okrjepu i na taj način odmoriti i dušu i tijelo. Kao i kod drugih susreta, mnogi su rado koristili prigodu za ispovijed kod vlč. Vinka Zec.

U organizaciji susreta sudjelovala je s. Marija Klara Klarić sa suradnicama. Sudjelovalo je oko 70 sudionika, najviše iz Vinkovaca, zatim iz Đakova, Piškorevaca, Budrovaca, Tomašanaca, Gorjana, Cerića, Nuštra, Hrastovca, Strizivojne, Osijeka, Sl. Broda.

Facebook likebox