"Kad se upozna i odabere svoje zvanje,

tada preostaje samo jedno: 

biti vjeran do kraja."

                                                                                                                                        o. Teodozije Florentini

DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA

DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA DUHOVNA OBNOVA UČENIKA IZ ZAGREBA

Ovoga su se vikenda (26. i 27. siječnja 2019. godine) u našoj kući za duhovne obnove "Betanija" okupili sedmaši i osmaši Osnovne škole Pavleka Miškine iz Zagreba zajedno sa svojim vjeroučiteljicama Marijom Miletić, Antonijom Lešić i Nikolinom Biškić te fra Ivanom Lotarom, župnim vikarom u župi Sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu.

Skupina od trideset učenika sudjelovala je u dvodnevnoj duhovnoj obnovi na temu "Čovjekova čežnja za Bogom" koju su pripremile i vodile naše sestre s. Gabrijela Tea Damjanović, s. Doreteja Krešić i s. Gita Klobučar, a kandidatice su se uključile u animiranju zabavne večeri te sviranjem svetih misa.

Učenici su rado sudjelovali u čitavom programu: meditaciji, predavanju, radu po skupinama, ispovijedi, svetoj misi, igrama, klanjanju te su bili vrlo kreativni i angažirani u svim dijelovima programa.

U nedjelju su učenici imali priliku upoznati se sa našim samostanskim prostorima te čuti svjedočanstvo naše kandidatice Arijane. Nakon upoznavanja samostanskog načina života, razgledali su đakovačku katedralu te u radosti zajedničkog slavljenja svete mise i objeda, radosni i ispunjeni uputili se svojim kućama. s. G. K.

Facebook likebox