"Budite strpljive, izdržite, molite i uzdajte se u dragoga Boga."

                                                                                                                                         bl. majka M. Terezija Scherer

OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019.

OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019. OBEĆANJA FRAME ĐAKOVO 2019.

U subotu, 11.5. Frama Đakovo imala je dan svojih obećanja.

Svečana Sveta misa s obredom obećanja započela je u 17:30h a predslavio ju je osječki područni duhovni asistent fra Matija Marijić u zajedništvu duhovnog asistenta Frame Požega, fra Darkom Sudarićem i bivšim framašem, a sada đakonom vlč. Filipom Sertićem. Ovoga su puta svoja prva obećanja dali 25 framaša, a obnovilo njih 13.

Tijekom mise fra Matija podsjetio nas je čija snaga djeluje u nama i čiji put bismo trebali slijediti. Uoči nedjelje Dobroga Pastira naglasio je također i da postoji Onaj koji se brine o nama poput pastira koji se brine o svojim ovcama i svaku zna njezinim imenom. Rekao je i to da svatko od nas voli kada ga se prepozna zato potrudimo se da ljudi u nama prepoznaju radost uskrsloga Gospodina. Nakon Svete mise slavlje se nastavilo u dvorani Florentini. Nakon obilnog i ukusnog zalogaja kroz igru sjena u skeču prikazali smo povijest čovjekova spasenja. Od samog stvaranja svijeta do zapadanja u grijeh pa preko Isusova života sve do slavnoga uskrsnuća. Nakon skeča, zabava i druženje nastavilo se uz zajedničke igre, pjesmu i ples. Mato Mićan

Facebook likebox