"Kad se upozna i odabere svoje zvanje,

tada preostaje samo jedno: 

biti vjeran do kraja."

                                                                                                                                        o. Teodozije Florentini

S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK

S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK S MLADIMA NA LJETNOM KAMPU PAPUK

Udruga Magis tijekom pet godina svoga postojanja organizira ljetne kampove za mlade, nudeći im pritom priliku za susretom s Gospodinom kroz suživot s prirodom. Kamp Papuk mjesto je netaknute prirode, mjesto gdje čovjekova djela nisu narušila savršenstvo stvorenog. Na kampu se uče razne vještine, sklapaju prijateljstva, jača ljubav prema prirodi i spoznaje da sve što trebamo, već imamo, i da nam je to u prirodi i ljudima darovano.

Na tome je kampu dvije godine sudjelovala i naša kandidatica Ivana Budrovac pa smo na odaziv organizatora kampa, u srijedu, 7. kolovoza 2019., na kampu posvjedočile mladima o svom pozivu i radosti u posvećenom životu. U opuštenom razgovoru, mladi su nas imali priliku upoznati i postavljati pitanja o našem putu u samostan, a i nas je radovalo što smo im mogle približiti i produbiti sliku o redovničkom životu. Naše druženje završili smo svetom misom i večerom.

Zahvalne smo što smo se mladima mogle približiti i na ovaj način i prateći ih svojom molitvom, nadamo se da će Božja milost voditi njihove živote na put svetosti.

                                                                                                               Ivana Budrovac, kandidatica

Facebook likebox