"Budite strpljive, izdržite, molite i uzdajte se u dragoga Boga."

                                                                                                                                         bl. majka M. Terezija Scherer

MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020.

MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020. MJESEČNI SUSRET „MIR U BOGU“, 15. veljače 2020.

U organizaciji Doma duhovne pomoći održan je 15. veljače 2020. godine u Đakovu susret duhovnoga odmora i obnove s temom: „Gledati ispod maske“. Nakon razmišljanja o tome kako doživljavamo maske u životu, s. Rastislava prikazala je biblijski vid istine o čovjeku kao stvorenju i kao djetetu Božjemu. Tu je bila i prigoda za ispovijed koja je mnogima bila šansa za dublje suočavanje s istinom o sebi i za doživljaj Božjega milosrđa. Susret je imao svoj vrhunac u klanjanju pred Presvetim koje je animirala s. M. Jacinta Mandura, a pjesmom ga je i sviranjem obogatio Zbor mladih Amadea pod vodstvom s. M. Natanaele Palić.

Na obnovu se okupilo oko 40 sudionica iz Đakova, Širokoga Polja, Đakovačkih Selaca, Nijemaca, Cerića, Nuštra, Ivankova i, najbrojniji, iz Vinkovaca, za što je zaslužna s. M. Ružica Mlikota.

Susret su organizirale s. Rastislava Ralbovsky i s. Marija Klara Klarić. s. R. R.

Facebook likebox