DRUŽENJE U KNJIŽNICI S AUTOROM SLIKOVNICA

U jedno hladno jutro nakon doručka zaputili smo se u knjiznicu Vladimir Nazor. Laganom šetnjom stigli smo na odredište gdje nas je dočekala voditeljica knjižnice.  Raskomotili smo se, ugodno se smjestili i dočekali g. Zorana PongrasiĆa. Ispričao nam je ukratko neke zanimljive zgode iz svog djetinjstva  a nakon kratkog upoznavanja, pročištao nam je slikovnicu "Malac komalac". Roko je odmah primijetio da je istu i pročitao s mamom te ju je ukratko i ponovio. 

Potom je g. Zoran ispripovijedio "Stonogu Devedesetonogu " te su djeca, a osobito Jakov Pio i Vili ispričali sadržaj i najzanimljivije detalje.  Miji i Asiji se najviše svidjela posljednja slikovnica o dva puža - kralja koju nam je g. Zoran čitao.
Na kraju svih pročitanih slikovnica, glasali smo koja nam je bila najbolja. Veliku pobjedu odnio je "Malac-komalac" koji je lukavošću nadmudrio svoje prijatelje te umjesto krvi pio sok od cikle :)
Bilo nam je prilično zahtjevno mirno slušati i uočavati zgode i nezgode u pričama koje smo čuli ali nismo mogli skriti oduševljenje što smo osobno mogli upoznati autorom slikovnica i družiti se s njim :)
 
Maja Hatala Bengez

Galerija slika

{gallery}105{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO