ZAVRŠNA SVEČANOST

Dana 14. lipnja 2018. godine u našem je vrtiću održana završna priredba, a ujedno i oproštaj od predškolaca. Danima smo se svi zajedno marljivo pripremali, pjevali, recitirali, plesali i glumili, te dijelili radost zajedništva i ugodnog druženja.

Tema priredbe bila je: „Maštom preko svijeta“. Na samom početku sve nazočne pozdravila je voditeljica vrtića, s.Marija Pia, a potom je uslijedila plesna izvedba ritmičarki, pod nazivom: „Proljeće“, a osim te pjesme, tijekom programa, ritmičarke su nastupale i na: „Sunčev sjaj u džepu“ i „Kreni sad“. Predškolci su tijekom programa odrecitirali: „Kako rastu djeca?“ te „Djeca su ukras svijeta“. Skupina „Ribice“ pjevala je i plesala na pjesmu „Afrika“, skupina „Ptičice“ je plesala na pjesmu : „Samba do Brasil“, a skupina  „Pčelice“ na pjesmu: „Better when I`m dancing“. Na kraju smo svi zajedno zapjevali i zaplesali na pjesmu „Pleši Isusu svom“. Pričom smo željeli dočarati dječju maštu kojom djeca mogu otići i do na kraj svijeta. Prošli smo Afrikom, Sjevernom, Južnom Amerikom, Azijom i Antartikom smo preletjeli mislima, a usput smo sreli karakteristične životinje za određene kontinente; klokana, papigu, medvjeda i zebru.

Nakon pjesme i plesa, uslijedio je najemotivniji dio, podjela diploma predškolcima te službeni oproštaj od njih. Zahvalu odgojiteljicama i voditeljici izrekli su predškolac Jakov Pio Žaja i gospođa Kadijević. Potom je uslijedilo opušteno zajedničko druženje djece, roditelja i odgojitelja uz grickalice i slastice u samostanskom vrtu.

 

Marija Škudar, odgojiteljica

Galerija slika

{gallery}143{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO