NAJMANJI VATRENI

Nogometna groznica došla je i u naš vrtić, zahvatila je svu djecu, sve odgojitelje i svaki kutak našeg vrtića. Skoro su i zidovi poželjeli biti obojani u crveno-bijele kockice, jer očigledno je da je to najnovija moda. Naravno, za modne detalje, potrebna je priprema, te smo se mi pripremali za navijanje u vrtiću puni oduševljenja. Obrazi su pocrvenjeli, majice , haljinice, hlačice i kape, šeširi i trube, sve je bilo u kockicama. Djevojčica kojoj je cijeli komplet pokisao na kiši na balkonu, ponosno je izjavila svojim prijateljima: "Ja doma isto imam skockane hlače kao i ti.".

Nakon zajedničkog okupljanja i slobodne igre u sobi dnevnog boravka, uputili smo se u našu dvoranu, gdje smo pjevali, plesali i skakali razvučenih osmijeha od uha do uha. Nakon što smo već iscrpili sve navijačke pjesme, krenuli smo s našim velikim zvučnikom kroz samostan gdje su nas dočekale i neke "skockane" sestre koje su zajedno s nama pjevale i plesale uz navijačke pjesme.

Nakon obilaska samostana, zaputili smo se u šetnju dvorištem i vrtom gdje su nas uočili i čuli i susjedi iz crvenih zgrada koji su nam zdušno mahali i pljeskali. Nakon što smo se sa smetlarima srdačno  ispozdravljali, došli su nas sve zajedno i poslikati, a vrhunac navijanja bilo je druženje na prednjem igralištu gdje smo, dok nas kiša nije potjerala, igrali što?! - Nogomet :)

Mokri, znojni, uzbuđeni i pomalo umorni, vratili smo se na sušenje u vrtić gdje nas je čekao fini topli ručak.

Nadamo se da će se naše navijanje nastaviti i do finala, kada ne sumnjamo, prema prognozama predškolaca, pobjeđuje tko? - Mi, Naši Vatreni!

Galerija slika

{gallery}146{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO