RODITELJI LIJEČNICI U SKUPINAMA

Još uvijek traje vrijeme prehladi, te smo mi u našim skupinama oformili liječnićke kutiće u kojima naši mali liječnici svakodnevno liječe i najteže dijagnoze, uče o ljudskom tijelu i njegovim zanimljivostima kao i o organima, kosturu i mišićima, no nedostajao nam je pravi doktor koji bi nam pokazao kako doista treba pomagati ozlijeđenima, te smo pozvali roditelje koji su liječnici da nas dođu posjetiti na jedno prijepodne u naše skupine. Dobrovoljno su se javila tri roditelja od kojih smo mogli jako puno naučiti i kojima ovim putem iskreno zahvaljujemo na podijeli znanja, iskustva i vremena za nas, a to su dr. Žagar, mama od naše Tonke, dr.stom. Žaja, mama od našeg Jakova Pia i dr. Mahnik, tata od našeg Mislava. 

dr. Žagar je boravila u skupini "Suncokreti" gdje je djecu upoznala sa zvanjem liječnika, kutijom prve pomoći, te slušalicama kojima možemo osluškivati tuđe srce. dr. Mahnik je boravio u skupini "Leptirići" u kojoj nam je govorio i pokazao kako se radi na odjelu ortopedija sa prijelomima, lomovima i napuknućima kostiju, te nam je donio mnoštvo korisnog pribora za pregled koji ćemo moći koristiti još dugi niz godina. dr. Žaja je kao stomatolog govorila o zubima, pranju zuba, koliko ima zuba, zašto mliječni zubi ispadaju te kako održavati zdrave zube.

Naši mali doktori upijali su kao spužve svaku riječ koju su doktori govorili, te nakon njihovog odlaska ostali dugo u aktivnostima simboličke igre u našim malim ambulantama.

 

odgojiteljice

Galerija slika

{gallery}69{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO