ZAVRŠNA SVEČANOST - ŠUMSKA ŠKOLA

01. lipnja održali smo svoju Završnu svečanost pod nazivom "Šumska škola" koja je ujedno i oproštaj od naših sedamnaest predškolaca koji na jesen kreću u školu. Svečanost se održala na našem samostanskom dvorištu gdje su svoju djecu došli podržati njihovi roditelji, braća, sestre irodbina.  

Igrokaz, prema  slikovnici „Sova na godišnjem odmoru“ autora Ulf Starka, u igrokaz je pretvorila naša odgojiteljica Maja kojoj od srca zahvaljujemo. Roditelji su mogli vidjeti i čuti kako učiteljica sova poučava djecu; zečeve, ježeve, žabe i miševe, a u tijeku radnje naša su djeca po skupinama izvela, ukomponirane u samu radnju i događaje škole, glazbene i plesne točke. Radnja cijele šumske škole i sadržaja je išla za tim da si posvijestimo da naše znanje ima utemeljenje samo ako priznajemo Stvoritelja svega, Gospodina koji je sve to stvorio na svoju sliku.

Na poč. I na kraju programa nastupile su naše ritmičarke pod vodstvom gospođe Sanje Filipović iz škole Cvrčak, kojoj zahvaljujemo za lijepu suradnju i srčano zalaganje. Svaki predškolac je na kraju programa dobio svoj portfolio, mapu sa fotografijama, radovima, uratcima i bilješkama odgojitelja gdje je vidljivo kako su se tijekom ove i  proteklih godina razvijali i sazrijevali. 

Nakon velikog pljeska, došao je red na zahvalnice roditeljima koji su svojim radom, dobrotom, donacijom i angažmanom u skupinama  obogatili ovu pedagošku godinu.Potom je mama Rosandić održala govor zahvale vrtiću, sestrama i djelatnicima vrtića na zauzetom i predanom radu za dobro njihove djece. Nakon uručenja poklona, predstavljena je smokva, poklon roditelja vrtiću koju smo nakon Svečanosti posadili na našem vrtićkom igralištu.

Nakon zahvale svima na suradnji i pomoći oko organiziranja Svečanosti, napose mamama Barun i Čengić na pomoći oko scenografije i tati Petroviću na organiziranom ozvučenju, zaputili smo se na samostansko dvorište, dio starog vrtića gdje se druženje nastavilo  u ozračju radosti, zahvale i igre.

 

s. Marija Pia Tadijanov

Galerija slika

{gallery}82{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO