JESENSKE SVEČANOSTI-IZLET U EKO SELO BUBAMARA

16. listopada,zaputili smo se prema Planini Donjoj, Kašini, gdje se nalazi Eko selo "Bubamara". Uzbuđenje je započelo puno prije izleta dok smo se svi pripremali za polazak. U Eko selu dočekali su nas s domaćim kiflicama i toplim čajem, nakon čega smo rezali voće za izradu pravog domaćeg soka od višanja, krušaka i jabuka. Nakon toga imali smo mogućnost sudjelovati u izradi pite od jabuka koja nam na prvi pogled nije izgledala tako primamljivo kao kada smo ju sutradan kušali u našem vrtiću. Dok se sve kuhalo i peklo, obišli smo roštilj s ražnjičima i čevapima, koji su se za nas pripremali.

Tema posjeta je bila "Jesenske svečanosti", te smo se zaputili prema voćnjacima, vinogradima i šumi gdje smo imali priliku skupiti sve što nam se svidjelo; od kestenja, žireva i češera do grančica, kore drveta i bodljikavih kućica kestena. Svjež zrak i prekrasno zelenilo svima je dalo povoda za istraživanje prostora. Nakon duuuge šetnje i istraživanja sela, zaputili smo se kući gdje nas je čekao ručak kojeg smo gladni i umorni dočekali.

Nakon ručka predviđeno je vrijeme za slobodnu igru na velikom i prostranom igralištu Eko kuće gdje su djeca mogla jačati motoričke sposobnosti penjanjem, njihanjem, spuštanjem, penjanjem po konopcu, igrom u pijesku ili nogometom.

Umorni, ali s osmijehom na licima vratili smo se kući puni dojmova. Ovim putem od srca zahvaljujemo gospođi Ankici Bratko koja nas je i ovaj puta ugostila s velikim srcem i rairenih ruku, kao i cijelom njenom timu koji se za nas brinuo da nam ništa ne nedostaje.

Galerija slika

{gallery}97{/gallery}
logo ssk1djakovo vrt
Dječji vrtić Sunčev sjaj - Nazaret, Podružnica Zagreb - Vrhovec 45, 10000 ZAGREB
 Tel: 01 / 3770 863 Fax: 01 / 3770 862 - e-mail: suncev-sjaj@zg.t-com.hr
 IBAN: HR82 2500009-1402000112 - OIB: 35502604947
 

IZRADA I ODRŽAVANJE: TEOFIL - WEB STUDIO