Trenutno pregledavate TRAJNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE U NAŠOJ ŽUPI

Najnovije

U crkvi Svih Svetih se održava Trajno Euharistijsko klanjanje. Crkva je danonoćno otvorena i možete kad god prolazite ili imate vremena doći klanjati se u tišini Gospodinu, biti s Bogom, upijati Božju ljubav, snagu, radost, mir, tražiti prosvjetljenje Duha Svetoga za neke svoje odluke… Možete se i prijaviti, te jedan sat tjedno, koji odaberete, provesti u euharistijskom klanjanju. 


REKLI SU O EUHARISTIJSKOM KLANJANJU

Više sam naučio iz klanjanja pred Presvetim nego iz svih knjiga koje sam proučavaoSv. Toma AkvinskiBudućnost pripada onima koji se Bogu klanjaju u tišiniSv. Ivan Pavao II izrazio je želju da svaka župa u svijetu ima Kapelu klanjanja gdje će Isus biti izložen i čašćen, svečano u Presvetom Oltarskom sakramentu, dan i noć bez prekida. Sam se klanjao šest sati dnevno, svoje je dokumente pisao pred Presvetim a jednom tjedno provodio bi i čitavu noć u klanjanju.” P. Patricio Hileman, zadužen za osnivanja kapela danonoćnog klanjanja u Srednjoj i Južnoj Americi „Kad bi ljudi provodili sat vremena tjedno u klanjanju pred Presvetim, pobačaja ne bi bilo.“


TRAJNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE U NAŠOJ ŽUPI

Svečanim izlaganjem Presvetog oltarskog sakramenta u četvrtak, 10. prosinca započelo je trajno euharistijsko klanjanje u crkvi Svih Svetih. Za sada je prijavljeno oko 280 klanjatelja. Bilo bi dobro da svi sati budu pokriveni s više osoba, a ne samo jednom. Stoga vas molim: razgovarajte s onima koji nisu čuli za klanjanje, potaknite ih da se prijave u župni ured za trajno euharistijsko klanjanje. Od onih koji se prijave traži se da jedan sat u tjednu u tišini u crkvi Svih Svetih, koji sami odaberu, provedu s Gospodinom. Vrijeme mogu provesti klečeći, sjedeći ili stojeći.


Izvor: