Trenutno pregledavate DUHOVNE VJEŽBE ZA SVEĆENIKE, 10.-14.09.2024.
  • Kategorija objave:Najave

Termin: 10.-14.rujna 2024. Voditelj: pater Mijo Nikić, isusovac,Zagreb Smještaj: u jednokrevetnim sobama sa sanitarnim čvorom 4**** Prehrana: Puni pansion iz vlastite kuhinje Na raspolaganju: Kapela sa POS, multimedijalna dvorana, restoran, lift, biblioteka. Ukupna cijena smještaja, prehrane i kotizacije: 170.40 €. Mogućnost plaćanja: gotovinom ili karticom Maksimalni broj sudionika: 20 Mogućnosti dolaska:

  • osobnim vozilom
  • redovitom bus-linijom Zagreb-Veli Lošinj bez presjedanja
  • brodom: Zadar-Mali Lošinj

Početak:  utorak 10.09.2024. u 18:00 sati zajedničkom večerom Završetak: u subotu 14.09.2024. nakon sv. Mise i doručka VAŽNO! Molimo sve svećenike da ponesu svoje albe i štole! Dodatne mogućnosti važne za sve svećenike, napose za alergičare, asmatičare i sve koji imaju problema sa dišnim putovima ili sinusima. Boravak na Lošinju je izvrstan ulog u jačanje imuniteta kao prevencija, kao i oporavak nakon preboljelog koronavirusa, upale pluća….i to:

  • korištenjem klimatoterapije hodanjem uz more i disanjem morskih jodnih para i aerosola
  • planinarenjem na brdo sv. Ivan
  • šetnjom parkovima smještenima u dvorištu Kuće Betanija

KAKO DOĆI DO VELOGA LOŠINJA! Autobusom iz Zagreba: direktna linija Zagreb-Veli Lošinj-Zagreb.  Polazak iz Zg u 9,00 sati i u 14,15 sati              Dolazak u Veli Lošinj u 15,30 sati i u 19,30 sati. Potrebno je na vrijeme kupiti kartu! Osobnim vozilom: Vozni red trajekta: trajanje vožnje trajektom: 30 min Valbiska (otok Krk)-Merag (otok Cres): Brestova (Istra) –Porozina (otok Cres) Korisne informacije: Kuća Betanija je vlasništvo hrvatske provincije Milosrdnih sestara sv. Križa sa sjedištem u Đakovu. Program Duhovoga  centra za pojedinačne turiste, obitelji ili grupe, kao i Kuću kao ugostiteljski objekt vode i gostima su na usluzi časne sestre sa suradnicima-zaposlenicima od proljeća 2018. godine. Grupe mogu doći i sa svojim programom i voditeljem. Kuća raspolaže sa 29 soba sa jednim, dva ili tri kreveta. Može smjestiti ukupno 55 osoba. Objekt je otvoren tijekom cijele godine, legalno posluje preko tvrtke Betanija d.o.o. za ugostiteljstvo i turizam i prema kategoriji Pansion komfort, prima pojedinačne goste, obitelji i grupe. Prijave: e-pošta: recepcija.kuca.betanija@gmail.com, 051 866 221/ 098 904 91 28 ostale informacije: www.kuca-betanija.hr SRETAN PUT I DOBRO DOŠLI